Lediga jobb

Vi söker Elektriker i Stockholm

Impero el är ett företag inom el installations branschen, vi expanderar och söker därför fler medarbetare.

Impero el utför alla typer av el installationer och gillar att ligga i framkant med ny teknik, vi värdesätter ansvar, lojalitet och intresse för ditt yrke. Kunskap i KNX är meriterande då detta är förekommande installationer hos oss, är du tekniskt intresserad är även detta ett plus. Företaget arbetar i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig med yrkesstolthet och som har flerårig erfarenhet av att arbeta som elektriker inom serviceverksamhet, främst inom kraft och belysning. Du har godkänt slutbetyg från yrkesskolan och är fullbetald elektriker med gällande el-certifikat. Att du har B-körkort är ett krav då du kommer besöka våra kunder och ha tillgång till servicebil i ditt arbete.

Som person är du serviceinriktad och arbetar kundfokuserat och kan agera som företagets ansikte utåt. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt och kan arbeta självständigt och trivs med eget ansvar. Vi ser att du är en social person som trivs i serviceyrket och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.

Är du sugen på nya utmaningar och vill utvecklas inom ditt yrke? Då har vi jobbet för dig.
Kontakta oss så får du veta mera.

Skicka din ansökan via mail och ring gärna om du har några frågor.
Epost: info@imperoel.se
Tel: 0700393348