Konsulttjänster El i Stockholm

Konsulttjänster

Konsultation KNX

Impero El har lång och gedigen erfarenhet av installation, projektledning, projektering och programmering av knx-anläggningar. Därför kan vi hjälpa dig eller ditt företag med just dessa tjänster. Så tveka inte att höra av er för en diskussion.

Konsultation Styr & Regler

Våran styravdelning kan hjälpa er med allt från ritningar, projektering, installation och driftsättning av styranläggningar. Vi jobbar till större delen med Saia system. Vi hjälper er genom processen för att just ni ska få den bästa tänkbara lösningen.

Elbesiktningar i Stockholm

Vi på Impero EL vill att du ska känna dig trygg i ditt hem! Därför tycker vi det är extra viktigt att man gör en elbesiktning när man köper ett nytt hem. Vi utför besiktningar av elinstallationer i Stockholm. Elbesiktingar gör vanligtvis i samband med husköp eller vid nybildning av brf. Vi utför besiktningar där man misstänker att en renovering inte gått rätt till eller om man har en äldre elanläggning. Våra beställare av elbesiktningar är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vid avslutad elbesiktning lämnar vi åtgärdsförslag på fel som vi hittat så att du kan känna dig trygg med ditt husköp! Kontakta oss för att boka elbesiktning.

Energibesparingar

Vi hjälper företag, fastighetsägare, kommuner och landsting med energibesparingsåtgärder som leder till stora besparingar för miljön och även för brukarens ekonomiska intressen. Kontakta oss så bokar vi ett möte där vi förklarar mera hur denna process går till.