Smarta hem - display

Smarta hem

Smarta hem – smarta installationer av hemelektronik

Smarta hem är ett ganska nytt begrep i svenska hushåll men vi har sneglat på dessa lösningar i en längre tid och har under den tiden skaffat oss oss en bred kunskap i vilka lösningar man kan få till för att underlätta livet med roliga och smarta funktioner. Lösningar som du tidigare bara sett på tv finns nu tillgängliga för dig! och vi gör det till och med lättanvänt.I begreppet smarta hem innefattar vi allt ifrån smarta och snygga installationer av hemelektronik till ljussättning, styrsystem och energisparfunktior för hela hemmet.

Smarta hem-lösningar i Uppsala & Stockholm

Installationer av hemelektronik som underlättar ditt vardagliga liv

Lösningar som du tidigare bara sett på film finns nu tillgängliga även för ditt hus! Lättanvända och smidiga produkter som förenklar ditt liv. Begreppet “smarta hem” är ganska nytt i svenska hushåll men vi på Impero EL har sneglat på lösningar inom detta område en längre tid. Det medför att vi idag har en bred kunskap om vilka roliga och smarta funktioner du behöver för att underlätta ditt liv samtidigt som du får möjligheten att göra stora energibesparingar.

I begreppet “smarta hem” innefattar vi allt ifrån intelligenta och snygga installationer av hemelektronik till ljussättning, styrsystem samt energisparfunktioner för hela huset.

Smarta system ger energibesparingar på 30-40%

När gemene man pratar i terminoligin “smarta hem” syftar de oftast endast om funktioner till att styra ljus, ljud och bild. Det som däremot ofta glöms bort är att väljer du ett smart system istället för ett konventionellt system kan man göra energibesparingar på mellan 30-40%.

Vi har idag produkter som vem som helst klarar av att sköta och manövrera. Styr hela hemmet med en fjärrkontroll, iPad eller mobiltelefon. Vi hjälper dig att få till en helhet och enkelhet där möjligheterna är oändliga och fantasin verkligen kan flöda.

Hjälp att ta fram en passande lösning till ditt hus

Systemen som vi installerar bygger oftast på KNX, Control4 & Nomos. Allt skräddarsys efter önskemål, behov och funktion. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar ditt hus eller ditt företag och utgår alltid från Stockholm och Uppsala.

 

Här finner du argument för KNX

Exempel på hur ditt hem skulle kunna bli med en Nomos och KNX

Exempel på hur ditt hem skulle kunna bli med Control4